25
февраль
2020
Ыстық тамақ
Оқушыларды ыстық тамақпен қамтамасыз ету
Тамақтарды тасымалдау, даярлау кезінде белгіленген санитарлық – гигиеналық сақтау асхана жалшысы повар жауап береді.
Мектептегі ыстық тамақты ұйымдастыруы және тексеру қорытындысы бойынша:
Жалпы асхананың санитарлық жағдайы, аспаздардың сыртқы киім үлгісі ,барлық санитарлық талапқа сай. Ыдыстармен қамтылуы және ыдысжуатын бөлменің жай-күйі: ыдыстар жеткілікті, ыдыс жуатын бөлме таза, әр ыдыс орынды қойылған, ыдыстардың беті жабық тұрады.
Тамақтың сапасы, құнарлығы:тамақтың дайндалуы асхананың режиміне сай, орта құнарлығы 552 ккал
Ас мәзірі, сыныптардың тамақтану кестесі бар. Бастауыш, орта және жоғарғы буын сыныптарының тамақтану мерзімі қойылып ережесі сақталынады.
[/center]02/1582630707_img_52221.jpg[/]]http://[/img][/center]
Тамақтарды тасымалдау, даярлау кезінде белгіленген санитарлық – гигиеналық сақтау асхана жалшысы повар жауап береді.
Мектептегі ыстық тамақты ұйымдастыруы және тексеру қорытындысы бойынша:
Жалпы асхананың санитарлық жағдайы, аспаздардың сыртқы киім үлгісі ,барлық санитарлық талапқа сай. Ыдыстармен қамтылуы және ыдысжуатын бөлменің жай-күйі: ыдыстар жеткілікті, ыдыс жуатын бөлме таза, әр ыдыс орынды қойылған, ыдыстардың беті жабық тұрады.
Тамақтың сапасы, құнарлығы:тамақтың дайндалуы асхананың режиміне сай, орта құнарлығы 552 ккал
Ас мәзірі, сыныптардың тамақтану кестесі бар. Бастауыш, орта және жоғарғы буын сыныптарының тамақтану мерзімі қойылып ережесі сақталынады.
[/center]02/1582630707_img_52221.jpg[/]]http://[/img][/center]